Nye færdigheder

7 livsprincippper på 7 uger

Sådan får du et liv uden stress, angst, depression og vrede! Vil du ændre dit liv i dag? Start din mentale udvikling her.
Start dit nye liv i dag

Det første skridt du tager, det er din beslutning.

Velkommen til. Det første skridt du tager, det er din beslutning. Oplever du negative tanker og ønsker du at optimere dit mindset. Bruger du hverdagen på at tænke for meget over bekymringer og bliver du styret af negative tanker? Så er dette forløb noget for dig. Jeg hedder Andreas og er certificeret Mentaltræner hos Lyngemetoden. Læs mere her på siden og vælg dit forløb der passer til dig.

— Om mig

Hej, og velkommen til!

Et nyt syn på verden

Mit navn er Andreas Knudsen

Jeg er gift med en dejlig kvinde og sammen har vi 3 skønne børn. 

Alle mennsker slår sig på livet, nogen er gode til at rejser sig, hvor andre ikke har de mentale færdigheder der skal til, for at komme oven på igen. Lyngemetodens værktøjer har været med til at ændre mit syn på verden, i et længerevarende forløb.

En livsstilændring er nødvendigvis ikke ensbetydende med, at det skal være ensformigt og kedeligt!

Min fornemmeste opgave er, at vise dig, hvordan du kan finde en sund balance i din hverdag, samt motiverer og hjælpe dig frem mod dit mål – jeg vil være med dig hele vejen! 🙏

 

Andreas Knudsen

1 +
Års
erfaring
Tid til forandring?

Start dit forløb med online kursus

1. Bliv fri for stress og angst

7 uger og 7 nye færdigheder.

2. Følelses- og vredeskontrol

7 uger og 7 nye færdigheder.

3. Det succesfulde mindset

7 uger og 7 nye færdigheder.

Tid til forandring?

Start dit forløb med personlig undervisning

2. Lyngemetoden med mentaltræner

Kursus med mentaltræner

Det siger de andre

Resultater der er opnået for mine medlemmer

peter
Helt nede på jorden og empatisk
En ny start... At tage en beslutning om at fokusere på selvudvikling har været en af de bedste beslutninger i mit liv. Det har været hårdt, men det var en lettelse i det øjeblik jeg tog handling på det og kontaktede Lyngemetoden. Efter en skilsmisse blev det en realitet, da jeg indså, at det var tid til at kigge indad, tid til at tage en ansvar for at have det godt og være den bedste for mig selv. Og dermed for mine børn. Jeg blev sat i kontakt med Andreas, som lige fra starten har været min makker og uvurderlig støtte i at styrke mit mindset. Min oplevelse af Andreas som en makker, instruktør og kammarat er et bundsolidt menneske, helt nede på jorden og empatisk. En af de slags mennesker som altid løfter en og er ærlig. Det er ikke altid nemt at indse, at jeg skal ændrer noget. Men det er altid nemmere, når man får hjælp og støtte. Og det har jeg i den grad fået af Andreas. Jeg vil virkelig anbefale andre at gøre som jeg. Tage handling. Og jeg kan varmt anbefale Lyngemetoden og Andreas. Fordi det er en vej til et bedre og mere positivt liv. Uden bullshit, uden at grave i fortiden. Fordi der gives konkrete værktøjer som virker. Det er nemmere end man tror. Peter Frandsen
Peter Frandsen
Klient
12/11 2022

Simple steps til succes

Anderkendelse
Du har nu besluttet at forbedre dig selv! hurra
Glæd dig. Mine værktøjer gør det let tilgængeligt, spændende og sjovt, at arbejde med sig selv og skabe stærke resultater.
Anderkendelse
find kalenderen frem
Book en samtale
Book din første samtale med mig. Du vil herfra blive guidet til det rette kursus og den rette løsning for dig.
find kalenderen frem
Vis engagement
Følg vores instruktioner
Du vil efter mit forløb bl.a. lære at have fokus på egen indsats - Ikke andres fejl. Du lærer at give slip og ændre dit fokus m.m. Glæd dig. Mine værktøjer gør det let tilgængeligt, spændende og sjovt, at arbejde med sig selv og skabe stærke resultater.
Vis engagement
Transformation fuldført
Voilà! Sig hej til dit nye jeg
Du har nu tillært dig de 7 livsprincipper på 7 uger og er klar til en hverdag fri for negative tanker der holder dig nede!
Transformation fuldført

bliv ringet op af Andreas knudsen

Book en samtale

Start med en uforpligtende samtale sammen med mig