Nye færdigheder

7 livsprincippper på 7 uger

Sådan får du et liv uden stress, angst, depression og vrede! Vil du ændre dit liv i dag? Start din mentale udvikling her.
Start dit nye liv i dag

Er du træt af dårlige tanker der opbruger din energi?

STRESS & ANGST

ooo

MENTAL SUNDHED

ooo

VREDESHÅNDTERING

ooo

— Om mig

Hej, og velkommen til!

Jeg løfter, støtter og hepper på dig

 Jeg har altid følt, at der måtte være andre måder at hjælpe mennesker på, end blot at give dem medicin – derfor glæder jeg mig til at støtte dig til et bedre og mere positivt liv. 

Mit navn er Ann – jeg er en glad og taknemmelig kvinde på 58 år. 

Jeg har været gift med Michael i 35 år. Vi har 2 voksne børn, som tilsammen har velsignet os med 5 dejlige børnebørn. Det er så vigtigt for mig at være en del af deres liv, for kærligheden gør, at jeg bliver fyldt op med lykkebobler – og så kan man jo klare mange ting.

Jeg har levet et positivt liv – og det har haft stor betydning både for det liv jeg ser tilbage på – og det liv, der kommer. 

Som selvstændig har jeg i over 30 år fotograferet børn – og gang på gang overraskede min tilgang til børnene personalet: Det skulle være sjovt – og jeg skulle finde det helt naturlige ”jeg” frem i hver og én af dem. Positivitet giver glade børn, glade mennesker og gode billeder!

De seneste år har jeg arbejdet med voksne. Med at løfte dem – støtte og heppe – og få dem til at se deres potentiale og skabe et bedre liv for dem selv.

Samtidig har jeg også arbejdet med psykisk sårbare – og det har givet mig så meget, at se hvordan jeg rent faktisk kan gøre en forskel for mennesker ved at vise dem nærvær og omsorg. Jeg er så taknemmelig over at forholdsvis fremmede mennesker er så trygge i mit selskab, at de vil dele deres historier med mig. 

Jeg er glad for, at du er her.

Jeg ser frem til at guide dig til at bruge de værktøjer, der faktisk virker, når du vil skabe et bedre og mere nærværende liv for dig selv.

 

Ann Mikkelsen

Tid til forandring?

Start dit forløb med online kursus

1. Bliv fri for stress og angst

7 uger og 7 nye færdigheder.

2. Følelses- og vredeskontrol

7 uger og 7 nye færdigheder.

3. Det succesfulde mindset

7 uger og 7 nye færdigheder.

Tid til forandring?

Start dit forløb med personlig undervisning

2. Lyngemetoden med mentaltræner

Kursus med mentaltræner

Det siger de andre

Resultater der er opnået for mine medlemmer

Trustpilot_logo_Round_Star_BlueBG_420x420
En lærerig rejse i dine egen tankemønstre.
Lyngemetoden har været med til at give mig flere konkrete værktøjer til at arbejde med min egen personlige udvikling. Lynge metoden har gjort en forskel for mig fordi Søren, Mio og Per alle deler deres personlige erfaringer, hvilket inspirere til at man altid kan blive en bedre vision af sig selv og blive klogere på sine erfaringer i livet. Derudover har det været inspirerende at være en del af det fællesskab der er på zoom møderne hvor temaer tages op. Personlig har forløbet hjulpet mig fra en sygemelding med stress til at komme tilbage til mit arbejde, så TAK for jeres inspiration🙏🏻 Date of experience: November 16, 2022
Maria
16. nov. 2022/Klient
Trustpilot_logo_Round_Star_BlueBG_420x420
Super værktøjer til stress og diverse…
Super værktøjer til stress og diverse problemer, som man støder på i sin dagligdag. Vi har nu været med på 3 moduler på gratis zoom, som har givet os nogle helt anden tilgang til de tanker vi har gået med i flere år. Vi glæder os til at arbejde med mine / vores tanker og de problemer der skulle dukke op.. Min Kone og jeg har lige købt din bog som vi glæder os til at læse, og blive bedre til at takle hverdagen.. Mange tak for hjælpen. Det er guld værd.. Smiler MVH Hans Krøll Rasmussen... Anita Krøll Rasmussen Date of experience: August 09, 2021
Hans Krøll Rasmussen... Anita Krøll Rasmussen
Trustpilot_logo_Round_Star_BlueBG_420x420
Onsdag d.4/5-2022 16:30 i vejle fik jeg…
Onsdag d.4/5-2022 16:30 i vejle fik jeg og 2 andre fornøjelsen af at høre et foredrag om Lyngemetoden af Søren ham selv. Jeg havde 2 andre med Alex fandt herpå ud af at det var hans store idol, og faktisk kendte ham igennem hans bøger. Jeg kan klart anbefale at tage med til foredrag herfra os alle tre. Be positiv and the best vision of yourself. Mvh. Mathias, Alex og Lu Date of experience: May 05, 2022
Mathias Løvvang
4. maj 2022

Simple steps til succes

Anderkendelse
Du har nu besluttet at forbedre dig selv! hurra
Glæd dig. Mine værktøjer gør det let tilgængeligt, spændende og sjovt, at arbejde med sig selv og skabe stærke resultater.
Anderkendelse
find kalenderen frem
Book en samtale
Book din første samtale med mig. Du vil herfra blive guidet til det rette kursus og den rette løsning for dig.
find kalenderen frem
Vis engagement
Følg vores instruktioner
Du vil efter mit forløb bl.a. lære at have fokus på egen indsats - Ikke andres fejl. Du lærer at give slip og ændre dit fokus m.m. Glæd dig. Mine værktøjer gør det let tilgængeligt, spændende og sjovt, at arbejde med sig selv og skabe stærke resultater.
Vis engagement
Transformation fuldført
Voilà! Sig hej til dit nye jeg
Du har nu tillært dig de 7 livsprincipper på 7 uger og er klar til en hverdag fri for negative tanker der holder dig nede!
Transformation fuldført

bliv ringet op af Ann

Book en samtale

Start med en uforpligtende samtale sammen med mig