Bliv ekspert i at arbejde med mennesker

Vil du leve af at hjælpe andre til et bedre liv?

Som mentaltræner vil du blive rustet til at hjælpe andre med at styrke deres mindset, humør og livsstil.
følg lyngemetoden på instagram
Mentaltræner uddannelse
Bliv selvstændig med vores uddannelse

Bliv mentaltræner, så du kan hjælpe andre

Som mentaltræner vil du blive rustet til at hjælpe andre med at styrke deres mindset, humør og livsstil. Du vil med evidensbaserede mentale værktøjer og færdigheder blive i stand til at sætte andre mennesker fri fra sygdom, selvskade, ubalancer og overvægt.

Vil du med?

Gå ikke glip af vores mentaltræner weekender
18.-19. november 2022
24. – 25 februar  2023 
02. – 03. juni 2023 
13. – 17. september 2023 (Spanien) 
03. – 04. november 2023

Hvad du kan forvente af uddannelsen

Vores uddannelse er din fremtid. Du bliver en del af en dokumenteret & anerkendt uddannelse indenfor positiv metakognitiv psykologi. Du lærer blandt andet at træne dine klienter til at forstå hvilke vaner, handlinger og tanker der skaber udfordringer og psykisk mistrivsel og hvordan man undgår dem.

Ekspertviden

Blive ekspert i at arbejde med dig selv og hjælpe andre mennesker på højeste niveau.

Formidle mentale redskaber

Være i stand til at formidle og realisere de førende og mest resultatorienterede mentale redskaber indenfor intelligent struktureret udvikling.

32 værktøjer

Blive klædt på med de 32 værktøjer du skal bruge for at kunne hjælpe andre til at få et stærk robust mindset.

Gør en forskel

Lære folk at reducere op til 97 % af deres udfordringer ved at udvikle deres mentale færdigheder.

Mød Metaltræner underviserne

Søren Lynge

Ekspert i positiv Psykologi og Mental Sundhed. Grundlægger og udvikler af Lyngemetoden. Mental Træner, Foredragsholder, Forfatter og forsker i Positiv Psykologi. Søren Lynge er centerchef på CKU, “Center for Kognitiv Udvikling”, der gennem 20 år har udviklet og samlet på evidensbaserede mentale værktøjer, som har vist sig at have stor effekt, når det kommer til at lave positive forandringer i menneskers liv. Har en international Bachelor i Pædagogik med en psykologisk overbygning. Har læst psykologi i 10 år. Forfatter til over 10 bøger og afholdt over 4.500 foredrag i Positiv Psykologi.

om søren lynge

Kim Boye

Kim formår, som en af de få at gøre dét, der for mange er svært, til noget ganske nemt – nemlig de mentale valg, som vi mennesker altid skal træffe – uanset om det er i parforholdet eller i en jobmæssig situation: Hvilke drømme og mål har vi, og hvordan kommer vi derhen?
Hans undervisning er altid med præcision og kant, hvor intet pakkes ind. Du vil på én gang både blive fascineret og provokeret – men vigtigst af alt: Inspireret til tage ansvar og gøre noget for dig selv og andre.

underviser mentaltræner uddannelsen

Tina Jung Møller

Tina har arbejdet 20 år i Kriminalforsorgen, i forskellige stillinger, og har bred erfaring med undervisning, misbrugsbehandling, ledelse, tværfagligt samarbejde og i at skabe positive forandringer med mennesker på kanten. Haft mange kurser og uddannelser indenfor resocialiserende behandlingsprogrammer, supervision, kommunikation, psykoterapi, gruppedynamik og mestringsstrategier. Er netop i gang med en lederuddannelse på Århus Erhvervs Akademi, for at lære kunsten “at lede andre”. laver en del ekstern supervision, både i offentligt samt privat regi. Jeg har udviklet flere behandlingsprogrammer til undervisning og gruppeterapi, Disse programmer er implementeret med succes i flere arresthuse. Primær målgruppe er indsatte i alderen 18-50 år med mangfoldige udfordringer, herunder misbrug af enhver art, psykiatriske diagnoser, dobbeltdiagnoser og bandetilknytning. Har de seneste år fungeret som behandlingsleder for den ambulante personalegruppe som består af psykologer, psykoterapeuter og pædagoger. Er senest ansat som Souschef ved Egåhus, Blå Kors.

Britta Rosenvinge Tønnies

Under vores instruktøruddannelse bruger vi Britta som underviser. Psykolog, Cand. Psych. Aut. Uddannet på Århus Universitet. ​ Medlem af Dansk Psykologforening. Medlem af Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.

Fabiola Skriver

Vi arbejder på at skrive hendes CV og tage et billede af hende…

Skriv dig op!

Start din uddannelse her

Vi har opstart på mentaltræneruddannelsen 4 gange om året.

Er du klar?

Vi starter op løbende fordelt på hele året! Pris DKK 59.995,-

Ja tak jeg er klar til at hjælpe andre med at styrke deres mindset, humør og livsstil...

Skriv dig op til næste opstart
Vi har opstart på mentaltræneruddannelsen 4 gange om året. Skriv dig op i dag og vær' klar til at blive din egen chef.
1
Fuldfør 32 monduler
Du er nu klar til at fuldføre de 32 moduler med kognitive værktøjer bestående af videoer med øvelser til klienter. Hvert modul tager en time.
3
Træning i praksis online og fysisk
Uddannelsen indeholder desuden 15 timers klient træning i praksis, zoom møder med undervisning, mentaltræner konference og medlemsskab til vores gruppe på Facebook.
4
Alt det der skal til
Prisen inkluderer: Alt studierelevant materiale, certificering og uddannelsesbevis samt mentor til sparring!
5

Dit uddannelsesprogram

Opstart
Du har nu besluttet at hjælpe andre! hurra
Det er nu du skriver dig op til næste opstart. Herfra starter din uddannelse op online og du får adgang til vores uddannelsesplatform.
Opstart
Fuldfør 32 moduler
I gang med undervisningen
Du er nu klar til at fuldføre de 32 moduler med kognitive værktøjer bestående af videoer med øvelser til klienter. Hvert modul tager en time.
Fuldfør 32 moduler
observation og træning
15 timers klienttræning
Uddannelsen indeholder desuden 15 timers klienttræning i praksis. Herunder observation med aktiv lytning af 15 personers fulde sessioner.
observation og træning
videreudvikling
Zoom, zoom, zoom
Vi mødes LIVE hver uge til Zoom undervisning med Q&A for alle jer nye mentaltrænere. Vi mødes LIVE hver måned til 6 Zoom Mentaltræner seminar med supervision med Q&A. Til hvert seminar gennemgåes 6 moduler.
videreudvikling
Vi skal lige mødes
Sparring, udvikling og undervisning
Vi mødes fysisk hvert kvartal til Mentaltræner konference. Her undervises der, vi sparer, networker og der vil være Q&A-gruppesessioner med dine studievenner / kollegaer.
Vi skal lige mødes
Tillykke du er nu Certificeret Mentaltræner
Voilà! Sig hej til dine nye kollegaer
Udviklingen fortsætter online med et medlemskab i vores private interaktive Facebook-gruppe. Her kan I sparer, udvikle jer og fortsætte snakken med kollegaerne rundt om i hele landet.
Tillykke du er nu Certificeret Mentaltræner

bliv ringet op af en af vores mentaltrænere

Book en samtale

Har du spørgsmål til uddannelsen? Book en samtale med en af vores undervisere.
Lyngemetoden lyspære
Ugentlige nyheder

Få gratis adgang til mentale øvelser direkte i indbakken!