Lyngemetoden – Foredraget Mental Succes 13:00

november 19, 2023 13:00

Scandic Aalborg Øst

Hadsundvej 200, 9220 Aalborg

DKK 250,00 - Inklusiv gratis bog "Et liv uden bekymringer"

Køb din billet her

Direkte link til booking:

https://www.tikko.dk/event/soeren-lynge-lyngemetoden-6996/

Foredraget Mental Succes

Lyngemetoden er en videreudvikling af verdens bedste mentale værktøjer, som vi har samlet og nu serverer for dig og dine kollegaer. Folk elsker at træne og udvikle deres færdigheder, og vi har skabt de bedste rammer for det. Kom og vær en del af vores positive fællesskab, når vi hver måned holder stand-up foredrag i alle storbyer i Danmark.

Hvad ville den bedste gave mon være til dine kære, der kæmper med mentale udfordringer? Vis, at du elsker dem ved at invitere dem med, og lad os bevise, at I kan skabe varige resultater i livet ved at bruge nye mentale værktøjer.

Søren Lynge er til daglig centerchef på CKU, Center for Kognitiv Udvikling, som gennem 20 års forskning, indsamling af empirisk materiale og brug af evidensbaserede mentale værktøjer har udviklet et af landets mest populære foredrag, som er afholdt over 4.500 gange.

Kom helt tæt på den karismatiske foredragsholder Søren Lynge, og få for første gang indsigt i den måde, han rådgiver topledere, teams, medarbejdere, enkeltpersoner og virksomheder på, så de opnår high performance ved at udnytte hans unikke ekspertise inden for neurovidenskab og positiv psykologi. Kom og lær mere om hans unikke værktøjer. Kom og få kontrol over dine tanker, så du kan opnå succes både privat og professionelt, uanset din stilling, titel og alder.

Søren forstår at fange publikum til sine arrangementer, der gennemføres i højt humør, og hans engagement og energi smitter af på hver eneste tilhører i salen.

Du kan høre Søren Lynge på hans landsdækkende turné i 2023 med over 40 åbne foredrag, fordelt på alle landets storbyer, eller når han årligt holder foredrag foran et enormt publikum i Cirkusbygningen og i Operaen på Holmen i København.

 

 

Se over 100 ⭐⭐⭐⭐⭐anmeldelser på Trustpilot.

Når du booker dette foredrag medfølger bogen “Et liv uden bekymringer”

Lyngemetoden – Foredraget Mental Succes 13:00

november 19, 2023 13:00

Scandic Aalborg Øst

Hadsundvej 200, 9220 Aalborg

DKK 250,00 - Inklusiv gratis bog "Et liv uden bekymringer"

Køb din billet her