Et foredrag om Mental Sundhed 

Få kompetencer i optimisme i praksis, brydning af vaner, positive tanker og meget mere.

Foredrag med Danmarks mest benyttet foredragsholder. Søren Lynge har holdt foredrag i over 20 år med 4500+ foredrag afholdt. 

Læs mere om Søren Lynge
 

Rikke Krogh, Uddannelsesleder

"Alle elever var meget begejstret for hans foredrag og fik hver især noget med derfra."

Flemming Kristensen, Leder Retspsykiatrien

"Foredraget gav os viden og kompetencer til, at levere bedre som en arbejdsplads - derved bedre behandling til vores patienter."

Christian Prag, Udviklingskonsulent

"Vi har brugt Søren Lynge flere gange som foredragsholder. Han levere nyt spændende materiale og redskaber HVER gang."

Foredraget MENTAL SUNDHED

med Søren Lynge 

 

Hvad kan vi lære af de mennesker det altid lykkedes for? Dem der altid har et mentalt overskud og er passionerede?  Hvilke principper kan vi lære fra den nyeste forskning, indenfor positiv psykologi, som vi kan bruge i vores eget liv, til at føle os bedre tilpas, selvsikre og glade? Hvilke ting skal vi med fordel gøre, for at smile mere, grine mere, leve mere og sætte fokus på de smukke ting i livet – også når der er modgang?  

 

Målet for Søren er at udbrede kendskab til den nyeste kognitive forskning og videregive enkle værktøjer, til at forbedre livet. 

 

Med over 4.500 foredrag, fem bestseller bøger og hundredvis af inspirationsvideoer på sociale medier, kan man med rette kalde Søren Lynge en optimistisk mand, med et kæmpe mentalt overskud. På to timer får du ny indsigt, håndgribelige hverdagsteknikker og kendskab til de vaner, der på alle niveauer vil udvikle dit talent og skabe mere positiv succes i dit liv.

Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange mennesker, som lever et liv, der er præget af for mange dårlige vaner. 

Under foredraget vil man bl.a. få konkrete værktøjer til:

- At løse sine problemer før de kommer.
- At bytte negative tanker ud med positive.
- At kontrollere frustrationer og vrede.
- At få gjort op med selvdestruktive valg og vaner.

Alt for mange mennesker har fokus på fejl og mangler - og det vi fokuserer på vil voksne - det er en af mange årsager til Danskere er negative. Jo mere irritation, desto mindre glæde og tilfredshed. 

Foredraget vil give mange konkrete redskaber til at flytte fokus og få fornyet positiv energi, optimisme og glæde i hverdagen. 

Skriv eller ring endelig lynge@lyngemetoden.dk tlf. 7027 2526   
 
Foredrag i din virksomhed 14.400 kr. 
Foredrag på din skole 6.500 kr. 
 
Glæder mig til at høre fra Jer.
Venlig hilsen Søren Lynge