TILBUD

Mentaltræner Uddannelsen

87.500,00 kr. 62.700,00 kr.

Vil du leve af at hjælpe andre til et bedre liv? Som mentaltræner vil du blive rustet til at hjælpe andre med at styrke deres mindset, humør og livsstil.

Kategori:

Description

Over 750.000 danskere kæmper med bekymringer, stress, angst og depression hver dag. Lyngemetoden uddanner 50 mentaltrænere om året. Skal du være den næste?

 

Vil du leve af at hjælpe andre til et bedre liv?

 

Som mentaltræner vil du:
lære alt om selvudvikling, selvindsigt og selvtillid
tilegne dig struktureret metakognitiv psykologisk og neurologisk viden på praktisk niveau
blive rustet til at hjælpe andre med at styrke deres mindset, humør og livsstil
lære at formidle alle værktøjerne, så dine klienter kan bruge dem optimalt.
Drømmer du om at leve et fleksibelt liv, være din egen chef og bestemme over dine egne arbejdstider, eller ønsker du blot et fritidsjob ved siden af dit normale arbejde, så er Lyngemetodens mentaltræneruddannelse ligenoget for dig.

 

Metoden er anbefalet af autoriserede psykologer og overlæger, psykiatere og andre eksperter inden for psykologi.

 

Løft dit liv til næste niveau med faglig og personlig udvikling. Kom og bliv en del af en af verdens bedste uddannelser.

 

Årets uddannelse
⭐⭐⭐⭐⭐

 

Jeg arbejder med Lyngemetoden i en kommune på Fyn. Her kan borgerne vælge mellem to ting, når de går til lægen: a) at lægen kan skære deres problem væk eller medicinere problemet væk eller b) at arbejde med sig selv, ved at kommunen betaler for et forløb med Lyngemetoden. Det er fantastisk at se og mærke folk hungre efter mentale værktøjer, og jeg elsker at vejlede dem i Lyngemetoden.
Mentaltræner, Anita Budde

 

Hvert minut er der fortvivlede borgere, der henvender sig til lægen på grund af stress og angst. Typisk sender lægen dem hjem med lykkepiller og lovlig sygdomsperiode. Så nu sidder de så derhjemme med dobbelt så meget tid til det, der i første omgang skabte deres stress, nemlig overtænkning og bekymringer. Jeg elsker at være Mentaltræner i Lyngemetoden, for det giver mennesker konkrete værktøjer til, hvad de præcis selv kan gøre anderledes for at ændre deres livsstil.
Mentaltræner, Mie Mira

 

Lyngemetoden er en videreudvikling af verdens bedste mentale værktøjer, som vi har samlet og nu serverer for dig og dine kollegaer. Folk elsker at træne og udvikle deres færdigheder, og vi har skabt de bedste rammer for det. Kom og vær en del af vores positive fællesskab, når vi hver måned holder standupforedrag i alle storbyer i Danmark.

 

Hvad ville den bedste gave mon være til dine kære, der kæmper med mentale udfordringer? Vis, at du elsker dem ved at invitere dem med, og lad os bevise, at I kan skabe varige resultater i livet ved at bruge nye mentale værktøjer.

 

Søren Lynge er til daglig centerchef på CKU, Center for Kognitiv Udvikling, som gennem 25 års research, indsamling af empirisk materiale og brug af evidensbaserede mentale værktøjer har udviklet et af landets mest populære foredrag, som er afholdt over 4.500 gange.

 

Kom helt tæt på den karismatiske foredragsholder Søren Lynge, og få for første gang indsigt i den måde, han rådgiver topledere, teams, medarbejdere, enkeltpersoner og virksomheder på, så de opnår high performance ved at udnytte hans unikke ekspertise inden for neurovidenskab og positiv psykologi. Kom og lær mere om hans unikke værktøjer. Kom og få kontrol over dine tanker, så du kan opnå succes både privat og professionelt, uanset din stilling, titel og alder.

 

Søren forstår at fange publikum til sine arrangementer, der gennemføres i højt humør, og hans engagement og energi smitter af på hver eneste tilhører i salen.

 

Du kan høre Søren Lynge på hans landsdækkende turné i 2023 med over 40 åbne foredrag, fordelt på alle landets storbyer, eller når han årligt holder foredrag foran et enormt publikum i Cirkusbygningen og i Operaen på Holmen i København.

Reviews

Der er endnu ikke nogle anmeldelser

Vær den første til at anmelde

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *