SoMe og markedsføring medarbejder

Med fokus på SoME og markedsføring

Vi søger en SoMe medarbejder, som er i stand til at videreformidle vores passion for den mentale udvikling og give vores kunder og klienter den bedst mulige oplevelse på vores digitale kanaler, såsom vores hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier og alle de andre steder, hvor Lyngemetoden er synlig online. Stillingen er sprit ny, og du skal derfor have mod på at starte fra bunden og selv være med til at forme den.

Om stillingen

Vi er et hurtigt voksende firma med fokus på personlig og mental udvikling ved hjælp af vores egenudviklede metode, Lyngemetoden. Vores kontor er beliggende i Ballerup, og vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag, i et miljø med høj hastighed og personlig udvikling. Vi sætter pris på ærlig og direkte kommunikation og har et team med diversitet blandt mennesker og på arbejdspladsen. 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

Vi lægger vægt på, at der er frihed under ansvar og medbestemmelse

Du er selvkørende og har erfaring med SoMe og markedsføring og du har lysten og viljen til at sætte dig ind i Lyngemetodens mange aktiviteter, samt de kunder/klienter og markeder, vi henvender os til.

Om dig:

Vi tilbyder:

Om os

Lyngemetoden er udviklet af Søren Lynge og er en mentaltræningsmetode, der hjælper sportsudøvere, erhvervsfolk og mange andre, med at nå deres fulde potentiale gennem mentale teknikker og strategier. Paletten er bred, men vores største målgrupper er angst, stress, depression og vrede.

Selvom Lyngemetoden stadig er ”ung”, så har vi allerede et godt samarbejde med forskellige kommuner og forventer samarbejde med endnu flere i fremtiden.

Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, lige nu med 6 fastansatte, og vores passion er at hjælpe vores klienter med at opnå deres mål og drømme og uddanne mange flere Mentaltrænere, der kan gøre det samme.

Stillingen er deltidsstilling ca. 20 timer om ugen 

Det praktiske

Stillingen er 20 timer om ugen

Tiltrædelses snarest muligt!

Send din ansøgning mærket ”SOME-medarbejder” til: jessica@dreamcenter.dk

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Løn efter kvalifikationer 

Arbejdet udføres på firmaadressen i Ballerup

Har du spørgsmål til stillingen, kan du sende en mail på:

 

Adresse: Ågerupvej 66, 2750 Ballerup

CVR: 35487409