Få hjælp til behandling af angst

Lyngemetoden har hjulpet over 1.000 mennesker med at overkomme angst, stress, depression, vrede og overtænkning.

Vi hjælper og behandler angst

Er angst hæmmende for din livskvalitet i en sådan grad, at det hæmmer dig i at nyde dit liv, er der med lidt hjælp håb forude. 

 

Angst er som udgangspunkt godt. Det gør, at dine sanser er opmærksomme på en eventuel farlig situation. Men du vil aldrig opleve en positiv livsstil, hvis du hver dag fokuserer på dine problemer. Du skal i stedet fokusere på potentielle løsninger. Du skal bruge din intelligens og præsentere en løsning for din hjerne. 

 

Hvis du har for vane at fokusere på dine problemer, kan din hjerne ikke se en vej ud af problemerne, og det vil fremprovokere uro, angst og spændinger, hvilket skaber stressreaktioner i kroppen. Forbliv ikke på det stadie. Vælg i stedet at tænke i løsninger og begynd at arbejde med intelligente evidensbaserede mentale værktøjer, som kan sætte dig fri fra dine lidelser. 

Hvorfor du skal vælge Lyngemetoden?

Begynder angsten at forhindre dig i at gøre ting, du gerne vil, eller plejer at gøre, bør du snakke med en mentaltræner fra Lyngemetoden.

Lyngemetoden er et træningsforløb, hvor du hver uge får konkrete redskaber og personlig supervision til at forbedre dine tanker og livsstil. Ifølge Lyngemetoden er det dit niveau af positive tanker, der giver dig livskvalitet, og din hjerne har brug for dit lederskab.

Metoden er en ny psykologisk tilgang – vi mener ikke, at man nødvendigvis skal analysere fortiden, for at forbedre fremtiden. Lyngemetoden er en slags omvendt coaching. Her skal man ikke selv finde et svar, men man får et svar – en opskrift på, hvad du præcis skal gøre anderledes for at ændre dit mindset og din livsstil.

Du kan lære at styre din angst

Ønsker du ikke længere at være en del af den triste statistisk, er der mange ting, du kan vælge at gøre anderledes fra i dag af. 

 

Det er dit ansvar at sørge for, at du ikke fortolker dine tanker i en sådan grad, at de gennem Amygdala sætter dig og din krop unødvendigt i alarmberedskab. Alle kan lære at omprogrammere sine tanker. Alle kan lære at tage kaptajnhatten på, og overtage styringen af sine egne tanker. Kan man tænke sig selv syg, kan man nemlig også lære at tænke sig selv rask. Og det er netop, hvad vi vil lære dig.

 

Få hjælp til angst
med Lyngemetoden

"Efter en måned i Lyngemetoden, mærker jeg tydeligt forskellen. Alt dette efter kun en måned. Jeg glæder mig til at se hvad det næste halve år gør ved mig."

Anonym, deltager i forløb

Folk vi har hjulpet

Lyngemetoden har hjulpet over 1.000 mennesker med at overkomme stress, angst, depression, vrede og overtænkning

Videokurser og forløb som kan hjælpe dig

Videokursus - Bliv fri for stress og angst

For dig, der ønsker at mindske dine bekymringer.

Oftest er det velmenende og overansvarlige mennesker, der ender med at få stress. Men det ændrer ikke på, at der er brug for værktøjer til at slippe stressen.

Lyngemetodens 7 måneders forløb med personlig Mentaltræner

Du får konkrete mentale værktøjer til, hvad du præcis skal gøre anderledes, når du kæmper med tanker, der dræner din energi.