Vores team

Mød vores undervisere

Hej kan du lære mere om vores team, undervisere og instruktører hos Lyngemetoden...
1-1.png

Lyngemetoden er et struktureret træningsprogram i personlige- og sociale færdigheder. Mød vores dygtige undervisere og instruktører her.

Søren Lynge

CEO, Founder

Ekspert i positiv Psykologi og Mental Sundhed. Grundlægger og udvikler af Lyngemetoden. Mental Træner, Foredragsholder, Forfatter og forsker i Positiv Psykologi. Søren Lynge er centerchef på CKU, “Center for Kognitiv Udvikling”, der gennem 20 år har udviklet og samlet på evidensbaserede mentale værktøjer, som har vist sig at have stor effekt, når det kommer til at lave positive forandringer i menneskers liv. Har en international Bachelor i Pædagogik med en psykologisk overbygning. Har læst psykologi i 10 år. Forfatter til over 10 bøger og afholdt over 4.500 foredrag i Positiv Psykologi.

Morten Bakke

CEO / Cand.merc. / Business & Human Developer.

Certified at Everything DiSC® and The Five Behaviors of a Cohesive Team™ Master Practitioner NLP coach in DK Founder and consultant at LP-International. Accomplished executive with +25 years of management experience in the salestraining, coaching and leadership. From an industry perspective; Entrepreneurship, sales coaching, workshops, fasilitating, training, human developer, startups • Web content management (WCM), Enterprise Feedback Management (EFM), • Networking, Web Developement, E-mail campagnes – Googel Ads, SEO, Magento e-Commerse.

Jessica Mendoza

Administrerende koordinator for Lyngemetoden, Dreamcenter og C.K.U. Center for Kognitiv Udvikling
samt medvært i podcasten Mental Succes.

Per Corneliussen

Udannet mentaltræner og underviser hos Lyngemetoden.

Uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration og HR. Mentaltræner på Lyngemetodens ZOOM intro kursus. Ansvarlig for Lyngemetodens ugentlige supervisions ZOOM møder. Administrativ medarbejder på Lyngemetodens firmadomicil, herunder afholdelse af landsdækkende foredrag og daglig drift.

Britta Rosenvinge Tønnies

Underviser

Under vores instruktøruddannelse bruger vi Britta som underviser. Psykolog, Cand. Psych. Aut. Uddannet på Århus Universitet. ​ Medlem af Dansk Psykologforening. Medlem af Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.

Anita Budde Christensen

Her er min historie og hvorfor jeg i dag er mental positiv

Jeg gik sygemeldt hjem med stress fra min tidligere arbejdsplads.

Jeg gik fra alt til nærmest intet, stressen havde sat sig fysisk som smerte i mit bryst, jeg havde så ondt, at jeg flere gange tvivlede på, om jeg ville vågne næste morgen. Der havde været en kraftig organisationsændring og nedskæring af medarbejderstaben, men arbejdsmængden var den samme. Der var travlt, og det gik hårdt udover arbejdsmiljøet. Jeg har altid været en arbejdsnarkoman og mødt velforberedt, samt sat en ære i at kunder og kollegaer kunne regne med mig. Jeg kom til det punkt, at jeg ikke kunne nå mere og følte mig utilstrækkelig. Over en lang periode havde jeg kun fokuseret på at alt bare skulle overstås og så tippede balanceskålen.

I dag er min virkelighed en helt anden og det kan din også blive. 

Jeg kan lære dig:

  • At se positivt på livet
  • At glæde dig over livet
  • At vågne udhvilet op hver dag
  • At have overskud og nærvær til dem du elsker
  • At være løsningsfokuseret når livet rammer
  • At nyde de daglige gøremål
  • At sætte nye standarter 
  • At fravalg er ok

Når jeg kan, så kan du også og jeg vil elske at give dig konkrete værktøjer til at leve et liv uden stress og angst.

Elisabeth Hjort

Ved siden af lyngemetoden er jeg selvstændig siden 1997 samt blomsterbinder.

Gift i 1986, to børn og 5 børnebørn.

Jeg vil hjælpe dig med at komme op af sofaen, og nå de ting du sætter dig for, i stedet for at vente på at de sker af sig selv.
Du skal leve i nuet og droppe at brokke dig og hænge i fortiden. Du skal leve det fede liv nu!

Book mig som din mentaltræner og lad os få styr på dig, dine tanker og dit liv, så din fremtid bliver som du drømmer om. Så du fejrer dine succeser i stedet for fiaskoer. Jeg underviser med mange eksempler fra hverdagen, og er meget visuel i mine forklaringer, så det er let for dig at forstå principperne. Jeg er klar når du er.

Andreas Løfstedt Knudsen

Mit navn er Andreas Knudsen
Jeg er gift med en dejlig kvinde og sammen har vi 3 skønne børn. 
Alle mennsker slår sig på livet, nogen er gode til at rejser sig, hvor andre ikke har de mentale færdigheder der skal til, for at komme oven på igen. Lyngemetodens værktøjer har været med til at ændre mit syn på verden, i et længerevarende forløb.
En livsstilændring er nødvendigvis ikke ensbetydende med, at det skal være ensformigt og kedeligt!
Min fornemmeste opgave er, at vise dig, hvordan du kan finde en sund balance i din hverdag, samt motiverer og hjælpe dig frem mod dit mål – jeg vil være med dig hele vejen!