Vores team

Mød vores undervisere

Her kan du lære mere om vores team, undervisere og instruktører hos Lyngemetoden...
1-1.png

Lyngemetoden er et struktureret træningsprogram i personlige- og sociale færdigheder. Mød vores dygtige undervisere og instruktører her.

Søren Lynge

CEO, Founder

Ekspert i positiv Psykologi og Mental Sundhed. Grundlægger og udvikler af Lyngemetoden. Mental Træner, Foredragsholder, Forfatter og forsker i Positiv Psykologi. Søren Lynge er centerchef på CKU, “Center for Kognitiv Udvikling”, der gennem 20 år har udviklet og samlet på evidensbaserede mentale værktøjer, som har vist sig at have stor effekt, når det kommer til at lave positive forandringer i menneskers liv. Har en international Bachelor i Pædagogik med en psykologisk overbygning. Har læst psykologi i 10 år. Forfatter til over 10 bøger og afholdt over 4.500 foredrag i Positiv Psykologi.

Morten Bakke

CEO / Cand.merc. / Business & Human Developer.

Certified at Everything DiSC® and The Five Behaviors of a Cohesive Team™ Master Practitioner NLP coach in DK Founder and consultant at LP-International. Accomplished executive with +25 years of management experience in the salestraining, coaching and leadership. From an industry perspective; Entrepreneurship, sales coaching, workshops, fasilitating, training, human developer, startups • Web content management (WCM), Enterprise Feedback Management (EFM), • Networking, Web Developement, E-mail campagnes – Googel Ads, SEO, Magento e-Commerse.

Jessica Mendoza

Administrerende koordinator for Lyngemetoden, Dreamcenter og C.K.U. Center for Kognitiv Udvikling samt medvært i podcasten Mental Succes.

Per Corneliussen

Udannet mentaltræner og underviser hos Lyngemetoden.

Uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration og HR. Mentaltræner på Lyngemetodens ZOOM intro kursus. Ansvarlig for Lyngemetodens ugentlige supervisions ZOOM møder. Administrativ medarbejder på Lyngemetodens firmadomicil, herunder afholdelse af landsdækkende foredrag og daglig drift.

Britta Rosenvinge Tønnies

Underviser

Under vores instruktøruddannelse bruger vi Britta som underviser. Psykolog, Cand. Psych. Aut. Uddannet på Århus Universitet. ​ Medlem af Dansk Psykologforening. Medlem af Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.

Lizette Munck

Administrationen

Det er ofte mig du får i telefonen, og som svarer dig på mailen. 
For mig er det fantastisk at jonglere i en dagligdag med en bred kontaktflade, hvor jeg ubesværet arbejder på alle niveauer – også når hverdagen bliver uforudsigelig. 
Jeg har en veludviklet humoristisk sans, som jeg holder meget af at dele med de personer jeg omgiver mig med, og jeg nyder dynamikken i et hus med engagement, og synes det er fantastisk med fælles succes.
 

Anita Budde Christensen

Certificeret Mentaltræner.

Har i over 20 år beskæftiget sig med salg, service, kunderådgivning, ledelse og undervisning inden for detailbranchen.  

Uddannet salgsassistent med speciale i telekommunikation. Derudover en overbygning som Handelsøkonom med speciale i entrepreneurship, en Akademimerkonom med speciale i ledelse samt certificeret arbejdsmiljørepræsentant.

Har en stærk passion for menneskers trivsel. Elsker at se hvordan mennesker transformerer sig, når de får styrket deres mindset til det positive og ikke mindst deres livsstil.

Andreas Løfstedt Knudsen

Mit navn er Andreas Knudsen
Jeg er gift med en dejlig kvinde og sammen har vi 3 skønne børn. 
Alle mennsker slår sig på livet, nogen er gode til at rejser sig, hvor andre ikke har de mentale færdigheder der skal til, for at komme oven på igen. Lyngemetodens værktøjer har været med til at ændre mit syn på verden, i et længerevarende forløb.
En livsstilændring er nødvendigvis ikke ensbetydende med, at det skal være ensformigt og kedeligt!
Min fornemmeste opgave er, at vise dig, hvordan du kan finde en sund balance i din hverdag, samt motiverer og hjælpe dig frem mod dit mål – jeg vil være med dig hele vejen!