Lyngemetoden giver dig fuld kontrol

Få hjælp til stress

Vi arbejder ud fra en række livsprincipper, der sætter folk fri, fordi tanker kan man selv lære at styre – tanker kan gøre dig syg, men hvis tanker kan gøre dig syg, kan tanker også gøre dig sund og rask.

Få hjælp til angst

Begynder angsten at forhindre dig i at gøre ting, du gerne vil, eller plejer at gøre, bør du snakke med en mentaltræner fra Lyngemetoden. Vi tilbyder konkrete redskaber, personlig supervision samt trin-for-trin vejledning.

Få hjælp til tankemylder og bekymringer

Efter fem års undersøgelser har vi fundet frem til en succesfuld løsning på, hvordan det kan gøres nemmere for dig og hvordan du kan lære at få styr på dit tankemylder.

Få hjælp til depression

Lyngemetoden er en form for omvendt coaching, hvor du får en opskrift på, hvad du præcis skal ændre for at forbedre dit mindset og din livsstil og komme ud af din depression. 

Få hjælp til vredeshåndtering

Lyngemetoden tilbyder en struktureret tilgang til at håndtere vrede på en konstruktiv måde. Gennem denne metode får enkeltpersoner konkrete redskaber og trin-for-trin vejledning til at identificere og tackle de underliggende årsager til deres vrede.