Velkommen til Søren Lynge

“Jeg er nået en lang vej til succes og er klar til at hjælpe dig med at opnå det samme.”

Foredrag
+ 0
Års erfaring
+ 0
Bøger
0

Hvem er Søren Lynge

I 2012 var Søren Lynge frustreret over, at læger, psykologer og psykiatrien som helhed rask væk sygemeldte folk, gav dem diagnoser og lod dem være hjemme uden værktøjer eller blot fik dem i samtaleterapi, der hovedsageligt gik ud på at tale om deres fortid.

Han tænkte: “Folk har brug for at lære, hvordan problemer opstår, og hvordan de kan undgå dem. De har brug for mentale værktøjer og mulighed for ugentlig supervision, så de kan blive guidet hele vejen.”

I dag er Lyngemetoden bredt anvendt af flere kommuner, fagforeninger og virksomheder. Netop derfor har Lyngemetoden sin egen mentaltræneruddannelse, så flere kan formidle de unikke værktøjer.

Drømmer du om at udvikle mentale færdigheder?

Foredrag, Bøger og 1:1 forløb

Søren Lynge er en erfaren Mentaltræner med over 10 års erfaring i branchen.

Han har skrevet flere bestseller bøger om emnet overtænkning og hjælper mennesker med at tackle stress og bekymringer ved at lære dem at håndtere deres tankegang.

Med Sørens hjælp kan du lære at beherske dine tanker og følelser, så du kan leve et mere afslappet og tilfredsstillende liv. Book en session med Søren i dag og begynd at tackle dit stress på en mere effektiv måde.

Hver uge deler Søren ud af sine mentale værktøjer i sin gratis app Lyngemetoden og podcasten MentalSucces. Her styrker han danskernes viden om positive tanker og om, hvordan mentale værktøjer kan være med til at gøre os raske og forbedre vores livskvalitet.
 
Søren Lynge er forfatter til 14 bøger om personlig udvikling, heriblandt bestsellerbøgerne Tankernes magtDe 7 livsprincipperVaner og Overtænker du? 

Ønsker du fuld kontrol over dine tanker og dit liv?

Efter flere års forskning blev det til Lyngemetoden – verdens første strukturerede metakognitive træningssystem, der trin for trin lærer folk at forstå, hvordan problemer opstår, og hvad de selv kan gøre anderledes for at undgå de tankeprocesser, der skaber psykisk mistrivsel og livsstilsproblemer. Lyngemetodens forløb er en slags omvendt coaching, hvor folk ikke selv skal finde svar, men blot skal efterleve nogle simple livsstilsprincipper for at komme i mål.
 
Resultaterne af Lyngemetoden er veldokumenterede, og den har skabt en vej til mere personlig glæde, balance og succes for dem, der har været gennem forløbet.
 
I dag er Lyngemetoden bredt anvendt af flere kommuner, fagforeninger og virksomheder. Netop derfor har Lyngemetoden sin egen mentaltræneruddannelse, så flere kan formidle de unikke værktøjer.

Forfatter til mere end 10 bøger

Få gratis adgang til mentale øvelser direkte i din indbakke!