Få hjælp til behandling af stress

Lyngemetoden har hjulpet over 1.000 mennesker med at overkomme stress, angst, depression, vrede og overtænkning.

stress

Vores tilgang til behandling af stress

Stress er ikke en sygdom eller en diagnose, men en uoverskuelig mental tilstand, du kommer i på grund af din måde at tænke og fortolke tanker på.

Vi arbejder ud fra en række livsprincipper, der sætter folk fri, fordi tanker kan man selv lære at styre – tanker kan gøre dig syg, men hvis tanker kan gøre dig syg, kan tanker også gøre dig sund og rask.

Vi giver dig en konkret opskrift på, hvad du skal gøre anderledes dag for dag, hvilket er hvad vi kalder Lyngemetoden.

Hvorfor skal du vælge Lyngemetoden?

Lyngemetoden er et træningsforløb, hvor du hver uge får konkrete redskaber og personlig supervision til at forbedre dine tanker og livsstil med henblik på at få hjælp til at overvinde din stress.

 

Metoden er en ny psykologisk tilgang, fordi vi ikke mener, at man nødvendigvis skal analysere fortiden, for at forbedre sin fremtid. Lyngemetoden er en slags omvendt coaching. Her skal man ikke selv finde et svar, men man får et svar – en opskrift på, hvad du præcis skal gøre anderledes for at ændre dit mindset og din livsstil.

stress

Få hjælp til stress med Lyngemetoden

"Lyngemetoden har været en drejning i min sygemelding med stress. Det hele var håbløst før. Nu er mine bekymringer væk og jeg tror på mig selv igen. Tak for jer."

Merete, deltager i forløb

Folk vi har hjulpet

Lyngemetoden har hjulpet over 1.000 mennesker med at overkomme stress, angst, depression, vrede og overtænkning

Videokurser og forløb som kan hjælpe dig

Videokursus - Bliv fri for stress og angst

For dig, der ønsker at mindske dine bekymringer.

Oftest er det velmenende og overansvarlige mennesker, der ender med at få stress. Men det ændrer ikke på, at der er brug for værktøjer til at slippe stressen.

Lyngemetodens 7 måneders forløb med personlig Mentaltræner

Du får konkrete mentale værktøjer til, hvad du præcis skal gøre anderledes, når du kæmper med tanker, der dræner din energi.