Kurser med mentaltræner

Forløb med Lyngemetoden

Du får konkrete mentale værktøjer til, hvad du præcis skal gøre anderledes, når du kæmper med tanker, der dræner din energi.

Vi vil hjælpe dig med at skabe forandring i dit liv gennem sparring, samtaler med din Mentaltræner og præsentation af mentale værktøjer.

Lyngemetodens 7 måneders forløb med personlig Mentaltræner

Pris: 15.000,-

Betal 2.270,-/md over 7 måneder

Hvad siger vores kunder?

Afspil video om Behandling mod angst
Merete
Merete
Deltager i forløb
Læs mere
Lyngemetoden har været en drejning i min sygemelding med stress. Det hele var håbløst før. Nu er mine bekymringer væk og jeg tror på mig selv igen♥️ Tak for jer♥️
Dennis Worholm
Dennis Worholm
Deltager i forløb
Læs mere
Lyngemetoden har hjulpet mig med struktur, mindske tanke mylder og givet mig redskaber til at leve livet. Jeg er langt fra et færdigt produkt, derfor vil jeg forsætte med at bruge værktøjerne.
Carina Jørgensen
Carina Jørgensen
Deltager i forløb
Læs mere
Efter en måned i Lyngemetoden, mærker jeg tydeligt forskellen. Alt dette efter kun en måned. Jeg glæder mig til at se hvad det næste halve år gør ved mig 💪🙏
Maria Andersen
Maria Andersen
Deltager i forløb
Læs mere
Forløbet har hjulpet mig med at skabe en større ro omkring og forståelse for mine egne tanke, handle og adfærdsmønstre.
Peter Frandsen
Peter Frandsen
Deltager i forløb
Læs mere
Lyngemetoden har givet mig konkrete værktøjer, som giver kæmpe stor mening når man laver dem og de giver øjeblikkelig positiv indvirkning på mit liv. Jeg bruger mine værktøjer dagligt. Tak til lyngemetoden
Isabella Birk Hansen
Isabella Birk Hansen
Deltager i forløb
Læs mere
Lyngemetoden hjalp mig ud af mit misbrug, hjalp mig med at få disciplin, blive gladere og opnå den succes jeg har fået idag både i mit arbejdsliv men også personligt. Jeg har fået et helt nyt liv.
Tidligere
Næste
+4500
Offentlige foredrag
+500
Online kurser afholdt
+1000
Afholdte workshops
+10000
Inspirerede klinter

Vil du selv kunne hjælpe andre?

Tag uddannelsen som mentaltræner. Du bliver en del af et fællesskab af mentaltrænere der lige nu lever drømmen som selvstændig og samtidig hjælpe andre.

Bliv mentaltræner tag mentaltræneruddannelsen

Mentaltræner Uddannelsen

Drømmer du om at leve et fleksibelt liv, være din egen chef og bestemme over dine egne arbejdstider, eller ønsker du blot et fritidsjob ved siden af dit normale arbejde, så er Lyngemetodens mentaltræneruddannelse ligenoget for dig.

Pris: 87.700 DKK