Få hjælp til behandling af depression

Lyngemetoden har hjulpet over 1.000 mennesker med at overkomme depression, stress, angst, vrede og overtænkning.

Få hjælp til din depression

At håndtere en depression kan være en overvældende og udfordrende oplevelse, og det er ikke ualmindeligt at have behov for hjælp i denne situation.

 

For det første er depression en kompleks psykisk tilstand, der kan påvirke en persons tanker, følelser og adfærd på en dybtgående måde. De symptomer, der er forbundet med depression, som f.eks. vedvarende tristhed, tab af interesse, følelse af håbløshed og energiforringelse, kan forstyrre daglige aktiviteter og forhindre dig i at fungere normalt. Depression er ikke noget, man kan “overvinde” alene. Ofte bliver man fanget i en negativ spiral af tanker og følelser, som man må erkende man skal have hjælp til at bryde.

Hvorfor skal du vælge Lyngemetoden?

Det er vigtigt at huske, at depression er en almindelig psykisk lidelse, der kan ramme enhver, uanset alder, køn eller baggrund. At søge hjælp er ikke en indrømmelse af svaghed, men et tegn på styrke og mod til at tage ansvar for ens eget velvære og mentale sundhed.

 

Lyngemetoden er et træningsforløb, der tilbyder konkrete redskaber og personlig supervision til at hjælpe dig med at overvinde og behandle din depression uden medicinering.

 

Denne nye psykologiske tilgang fokuserer på at ændre fremtiden uden nødvendigvis at analysere fortiden.

Lyngemetoden er en form for omvendt coaching, hvor du får en opskrift på, hvad du præcis skal ændre for at forbedre dit mindset og din livsstil. Vi giver dig en konkret dag-for-dag plan kaldet Lyngemetoden, som viser dig vejen til at blive sund og rask gennem dine tanker.

Få hjælp til din depression med Lyngemetoden

"Lyngemetoden har givet mig konkrete værktøjer, som giver kæmpe stor mening, når man laver dem og de giver øjeblikkelig positiv indvirkning på mit liv."

Anonym, deltager i forløb

Folk vi har hjulpet

Lyngemetoden har hjulpet over 1.000 mennesker med at overkomme stress, angst, depression, vrede og overtænkning

Videokurser og forløb som kan hjælpe dig

Videokursus - Det succesfulde mindset

Opnå mental sundhed og slip fri for negativitet og bekymringer. Køb dit kursus i dag og start rejsen idag. 

Efter tilmelding modtager du en velkomstmail med al relevant information og adgang til appen

Lyngemetodens 7 måneders forløb med personlig Mentaltræner

Du får konkrete mentale værktøjer til, hvad du præcis skal gøre anderledes, når du kæmper med tanker, der dræner din energi.