Kontorassistent og PA

Er du:

En dygtig administrativ profil og brænder du for en spændende og varieret hverdag med mange bolde i luften?

Og er du en selvkørende og ansvarsbevidst person med en god evne til at samle trådene og skabe struktur og har du fokus på kundeservice og administration? Så er det måske dig vi mangler!

 

Vi søger en dynamisk kontormedarbejder med erfaring inden for kundeservice og administration. Du vil agere som Personlig Assistent for vores team og hjælpe med at planlægge og koordinere vores dagligdag. Vi har store ambitioner, og da stillingen er ny, er du selv med til at forme den, så du skal være fleksibel og indstillet på at tage fat og gøre en indsats, hvor der er behov.

Om stillingen

Vi er et hurtigt voksende firma med fokus på personlig og mental udvikling ved hjælp af vores egenudviklede metode, Lyngemetoden. Vores kontor er beliggende i Ballerup, og vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag, i et miljø med høj hastighed og personlig udvikling. Vi sætter pris på ærlig og direkte kommunikation og har et team med diversitet blandt mennesker og på arbejdspladsen.

 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

Kvalifikationer:

Vi tilbyder:

Om os

Lyngemetoden er udviklet af Søren Lynge og er en mentaltræningsmetode, der hjælper sportsudøvere, erhvervsfolk og mange andre, med at nå deres fulde potentiale gennem mentale teknikker og strategier. Paletten er bred, men vores største målgrupper er angst, stress, depression og vrede.

Selvom Lyngemetoden stadig er ”ung” så har vi allerede et godt samarbejde med forskellige kommuner og forventer samarbejde med endnu flere i fremtiden.

 

Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, lige nu med 3 fastansatte, og vores passion er at hjælpe vores klienter med at opnå deres mål og drømme og uddanne mange flere Mentaltrænere, der kan gøre det samme.

Det praktiske

Stillingen er 37 timer om ugen

Tiltrædelses snarest muligt!

Send din ansøgning mærket ”kontorassistent” til: jessica@dreamcenter.dk

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Løn efter kvalifikationer

Har du spørgsmål til stillingen, kan du sende en mail på: jessica@dreamcenter.dk

 

Adresse: Ågerupvej 66, 2750 Ballerup

CVR: 35487409