Lyngemetoden Foredrag Bøger Teamet Køb Lyngemetoden Log ind


TEAMET

Lyngemetoden er et Struktureret Træningsprogram i personlige- og sociale færdigheder. Mød vores dygtige undervisere og instruktører


Team-img-soren2

Søren Lynge

CEO, Founder

Ekspert i positiv Psykologi og Mental Sundhed. Grundlægger og udvikler af Lyngemetoden. Mental Træner, Foredragsholder, Forfatter og forsker i Positiv Psykologi. Søren Lynge er centerchef på CKU, “Center for Kognitiv Udvikling”, der gennem 20 år har udviklet og samlet på evidensbaserede mentale værktøjer, som har vist sig at have stor effekt, når det kommer til at lave positive forandringer i menneskers liv. Har en international Bachelor i Pædagogik med en psykologisk overbygning. Har læst psykologi i 10 år. Forfatter til 9 bøger og afholdt over 4.500 foredrag.

Team-img

Camilla Grimseth Søgaard

Norsk Overlæge og specialist i psykiatri anbefaler Lyngemetoden fremfor at gå til privat psykolog eller psykiater.

Camilla har arbejdet som overlæge og psykiater siden 2005 og har bred erfaring inden for udredninger og behandling af psykiske lidelser. Camilla har lang erfaring med sagsbehandling ved Sandvika Nevrosenter i Forum for specialist erklæringer. Camilla er ekspert bipolare lidelser, PTSD og personlighedsforstyrrelser, depression og angstlidelser. Hun har videreuddannelse indenfor psykoterapi og gruppeanalyse, kognitiv terapi samt EMDR behandling (traumebehandling)

Team-img-bri

Britta Tønnies

Underviser

Under vores instruktøruddannelse bruger vi Britta som underviser. Psykolog, Cand. Psych. Aut, uddannet på Århus Universitet. ​Medlem af Dansk Psykologforening. Medlem af Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.

Team-img-Tina

Tina Jung Møller

Underviser

Tina har arbejdet 20 år i Kriminalforsorgen, i forskellige stillinger, og har bred erfaring med undervisning, misbrugsbehandling, ledelse, tværfagligt samarbejde og i at skabe positive forandringer med mennesker på kanten. Haft mange kurser og uddannelser indenfor resocialiserende behandlingsprogrammer, supervision, kommunikation, psykoterapi, gruppedynamik og mestringsstrategier. Er netop i gang med en lederuddannelse på Århus Erhvervs Akademi, for at lære kunsten “at lede andre”. laver en del ekstern supervision, både i offentligt samt privat regi. Jeg har udviklet flere behandlingsprogrammer til undervisning og gruppeterapi, Disse programmer er implementeret med succes i flere arresthuse. Primær målgruppe er indsatte i alderen 18-50 år med mangfoldige udfordringer, herunder misbrug af enhver art, psykiatriske diagnoser, dobbeltdiagnoser og bandetilknytning. Har de seneste år fungeret som behandlingsleder for den ambulante personalegruppe som består af psykologer, psykoterapeuter og pædagoger. Er senest ansat som Souschef ved Egåhus, Blå Kors.

Team-img-Morten

Morten Bakke

CEO / Cand.merc. / Business & Human Developer.

Certified at Everything DiSC® and The Five Behaviors of a Cohesive Team™ Master Practitioner NLP coach in DK Founder and consultant at LP-International. Accomplished executive with +25 years of management experience in the salestraining, coaching and leadership. From an industry perspective; Entrepreneurship, sales coaching, workshops, fasilitating, training, human developer, startups • Web content management (WCM), Enterprise Feedback Management (EFM), • Networking, Web Developement, E-mail campagnes - Googel Ads, SEO, Magento e-Commerse.

Team-img-Josephine

Josephine Muller

Ansvarlig for Teenage samtaler

Josephine har vores teenages samtaler. Vi har udviklet redskaberne, Josephine træner unge i at bruge dem.

Team-img-Belinda

Belinda Sanati

Mental træner hos Lyngemetoden

Er Mental træner Lyngemetoden. Uddannet hos Center for Kognitiv Udvikling ved Søren Lynge, Rasmus Bagger og Mette Holm. Er tillært en bred vifte af de bedste værktøjer indenfor personlig udvikling. Har en baggrund som indkøber i internationale virksomheder og har erfaring med bl.a. målsætning, stramme deadlines og kommunikation på tværs af virksomheden. Har samtaler i Næstved, Ballerup og online.

Team-img-Sofia

Sofia Hjort

Mental Træner i Lyngemetoden

Er uddannet Certificeret stresscoach v/Bjarne Toftegaard 2016 Erhversmassør v/Den Danske Zoneterapeut Skole – 2015 Integrativ Coach og Terapeut v/Life academy – 2014

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.