Videokursus - Bliv fri for stress og angst

7.800,00 kr.

3.995,00 kr.

Sådan her bliver du fri for stress og angst. Køb dit kursus i dag og start rejsen idag. 

 

Efter tilmelding modtager du en velkomstmail med al relevant information og adgang til appen

Hør hvordan lyngemetoden har hjulpet andre

Afspil video

Sådan fungerer det

Køb kursus online

Køb kursus online og få direkte adgang til vores app med det samme

49 videoer a 10 minutter

Giver dig ny viden hver dag. Følelsen af kontrol er vigtig for at få det godt.

7 Reflektionsøvelser

Du får løbende under forløbet øvelser du skal besvare og reflektere over.

Et unikt fællesskab

Sammen kan vi klare alt, så du kan godt glæde dig til at blive en del af vores fællesskab
Nem adgang via app
Se videoer når det passer dig
Nemt overblik der guider dig

Anerkendt af psykologer

Gennem kurset opnår du

Kurset er udviklet af Søren Lynge

Ekspert i positiv Psykologi og Mental Sundhed. Grundlægger og udvikler af Lyngemetoden. Mental Træner, Foredragsholder, Forfatter og forsker i Positiv Psykologi. Søren Lynge er centerchef på CKU, “Center for Kognitiv Udvikling”, der gennem 20 år har udviklet og samlet på evidensbaserede mentale værktøjer, som har vist sig at have stor effekt, når det kommer til at lave positive forandringer i menneskers liv.

Har en international Bachelor i Pædagogik med en psykologisk overbygning. Har læst psykologi i 10 år. Forfatter til over 10 bøger og afholdt over 4.500 foredrag i Positiv Psykologi.

Mest stillede spørgsmål

Ja, det kræver blot du giver os skriftlig begrundelse indenfor maksimalt 30 dage efter din betaling er gået igennem. I denne periode har du haft mulighed for at teste forløbet og værktøjerne, og om de lever op til dine forventninger.

Du skal se en video på 5-6 minutter hver dag på appen. Derudover kan du deltage i Zoom hver mandag kl 19-20 og torsdag 20-21, såfremt du ønsker at få endnu mere ud af forløbet. 

Du modtager al information i velkomstmailen.

Du får videoer på 5-6 minutter hver dag og så får du 1 opgave om ugen, som du modtager på mail. Det vil sige 7 opgaver på 7 uger. Derudover er der zoom-møde 2 gange ugentligt, som er valgfrit, men som er enormt givende og supplere forløbet for større effekt.

Lyngemetoden består af en række principper og hvis du efterlever dem, vil du opnå store resultater.

Normalpris 7.800 kr, nu 3995 kr. 

Du har adgang til forløbet i 6 måneder og kan derved tage det i dit tempo. Vi anbefaler at følge det dag for dag, når du først er startet, for at opnår den bedste effekt. 

Hvis du føler, at du sidder fast i livet, har negative tanker og ikke skaber vedvarende resultater, til trods for, at du følger alle mulige god råd – så vil forløbet være noget for dig. Her får du en helt en konkret opskrift, med værktøjer og øvelser, du skal følge for at skabe ændringer i dit liv. 

Online videokurser giver dig mulighed for at lære i dit eget tempo og på dine egne tidspunkter, hvilket er praktisk, hvis du har en travl tidsplan. Derudover kan de ofte være mere omkostningseffektive end traditionelle kurser og give adgang til eksperter på en nem måde.

Herudover kan du også deltage i fællesskabet Klub Lyngemetoden på Facebook, hvor man kan stille spørgsmål og dele erfaring sammen med andre kursister, når det passer dig.

Alle videoerne er med Søren, men ikke direkte. Du bliver en del af vores Zoom-fællesskab, hvor du enten kan være neutral (uden kamera) eller med Kamera, du kan stille spørgmsål live og her underviser Søren bl.a. 

Ønsker du personligt forløb med Søren kan det købes her 

Har du spørgsmål til kurset?

Er du fortsat i tvivl om et videokursus fra lyngemetoden er noget for dig? Tøv ikke med at kontakte os, så kan vi tage en uforpligtende snak.