Bliv ekspert i at arbejde med mennesker

Vil du leve af at hjælpe andre til et bedre liv?

Vores Mentaltrænere er uddannet til at hjælpe andre med at styrke deres mindset, humør og livsstil.
1-1.png

Få mentale værktøjer & færdigheder

Bliv i stand til at sætte andre mennesker fri.

Transformer dit eget mindset

Træn klienters bekymringer, stress, angst og depression væk.

Skab forandring for andre

Du lærer effektive mentale strategier, som du kan implementere.

Bliv mentaltræner

Så du kan hjælpe andre

Du vil med evidensbaserede mentale værktøjer og færdigheder blive i stand til at sætte andre mennesker fri fra sygdom, selvskade, ubalancer og overvægt.

Hvad du kan forvente af uddannelsen

Vores uddannelse er din fremtid. Du bliver en del af en dokumenteret & anerkendt uddannelse indenfor positiv metakognitiv psykologi. Du lærer blandt andet at træne dine klienter til at forstå hvilke vaner, handlinger og tanker der skaber udfordringer og psykisk mistrivsel og hvordan de undgår dem.

Ekspertviden

Blive ekspert i at arbejde med dig selv og hjælpe andre mennesker på højeste niveau.

Formidle mentale redskaber

Være i stand til at formidle og realisere de førende og mest resultatorienterede mentale redskaber indenfor intelligent struktureret udvikling.

32 værktøjer

Blive klædt på med de 32 værktøjer du skal bruge for at kunne hjælpe andre til at få et stærk robust mindset.

Gør en forskel

Lære folk at reducere op til 97 % af deres udfordringer ved at udvikle deres mentale færdigheder.

Mød Mentaltræner underviserne

Søren Lynge

Søren Lynge er chef på C.K.U, Center for Kognitiv Udvikling. 

Søren er ekspert i positiv psykologi og mental sundhed. Han er mentaltræner, foredragsholder, forfatter til mere end 10 bøger, grundlægger og udvikler af Lyngemetoden, og har gennem 20 år udviklet og samlet på evidensbaserede mentale værktøjer, som har vist sig at have stor effekt, når det kommer til at lave positive forandringer i menneskers liv. Søren har en international Bachelor i Pædagogik med en psykologisk overbygning. Søren har læst psykologi i 10 år, og han har afholdt over 4.500 foredrag i Positiv Psykologi.

Kim Boye

Kim formår, som en af de få at gøre dét, der for mange er svært, til noget ganske nemt – nemlig de mentale valg, som vi mennesker altid skal træffe – uanset om det er i parforholdet eller i en jobmæssig situation: Hvilke drømme og mål har vi, og hvordan kommer vi derhen?
Hans undervisning er altid med præcision og kant, hvor intet pakkes ind. Du vil på én gang både blive fascineret og provokeret – men vigtigst af alt: Inspireret til tage ansvar og gøre noget for dig selv og andre.

Tina Jung Møller

Tina har arbejdet 20 år i Kriminalforsorgen, i forskellige stillinger, og har bred erfaring med undervisning, misbrugsbehandling, ledelse, tværfagligt samarbejde og i at skabe positive forandringer med mennesker på kanten. Haft mange kurser og uddannelser indenfor resocialiserende behandlingsprogrammer, supervision, kommunikation, psykoterapi, gruppedynamik og mestringsstrategier. Er netop i gang med en lederuddannelse på Århus Erhvervs Akademi, for at lære kunsten “at lede andre”. laver en del ekstern supervision, både i offentligt samt privat regi. Jeg har udviklet flere behandlingsprogrammer til undervisning og gruppeterapi, Disse programmer er implementeret med succes i flere arresthuse. Primær målgruppe er indsatte i alderen 18-50 år med mangfoldige udfordringer, herunder misbrug af enhver art, psykiatriske diagnoser, dobbeltdiagnoser og bandetilknytning. Har de seneste år fungeret som behandlingsleder for den ambulante personalegruppe som består af psykologer, psykoterapeuter og pædagoger. Er senest ansat som Souschef ved Egåhus, Blå Kors.

Britta Rosenvinge Tønnies

Under vores instruktøruddannelse bruger vi Britta som underviser. Psykolog, Cand. Psych. Aut. Uddannet på Århus Universitet. ​ Medlem af Dansk Psykologforening. Medlem af Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.

Vil du med?

Vi har undervisning og klienttræninger følgende datoer.

Du skal kunne deltage i to af vores mentaltræner weekender.

03. - 04. november - 2023

16. - 17. februar - 2024

22. - 23. marts - 2024

15. - 16. juni - 2024

11. - 15. september - 2024 (Spanien)

15. - 16. november - 2024

21. - 22. februar - 2025

04. - 05. april - 2025

Læs mere om uddannelsen

Hent vores brochure her

Mest stillede spørgsmål

Uddannelsen er for dig der ønsker en både personlig og faglig udvikling, for at skabe nye resultater i dit eget og dermed også i andres liv. Det er for dig, som ønsker at styrke din forståelse og din evne til at kommunikere, samarbejde og træne andre mennesker, samt for dig, der ønsker at optimere dine og andres personlige- og sociale kompetencer. Herunder både adfærdsmønstre, følelsesmæssige tilstande, selvtillid, relationer og præstationer.

 1. Blive ekspert i at arbejde med dig selv og dermed blive den bedste til at hjælpe andre.

 2. Med værktøjer fra Danmarks bedste socialiseringsprogram, Lyngemetoden, lære hvordan du kan hjælpe andre til at nulstille deres problemer og få et stærkt og robust mindset.

 3. Være i stand til at formidle og realisere de førende og mest resultatorienterede mentale redskaber indenfor intelligent, struktureret udvikling.

 4. Lære folk at reducere op til 97 % af deres udfordringer ved at udvikle deres mentale færdigheder.

 5. Træne klienter til at forstå hvilke vaner, handlinger og tanker der skaber udfordringer og psykisk mistrivsel og hvordan man undgår dem.

 6. Blive en del af en af verdens bedste uddannelser, inden for positiv struktureret kognitiv og metakognitiv psykologi.

Ja. Du vil blive Certificeret af Autoriseret Psykolog og Søren Lynge. Efter uddannelsen har du lært hvordan mentale værktøjer kan ændre dit og andre menneskers liv. Du vil ikke være i tvivl om hvilke værktøjer der fungerer og hvorfor, for du har selv haft dem alle i brug.

Prisen inkluderer:

 • Alt studierelevant materiale.
  Fuld adgang til vores undervisningsplatform.
 • Certificering og uddannelsesbevis.

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Egenterapi med Søren Lynge eller Statsautoriseret psykolog Britta Tønnies.
 • For dig der gerne vil sikre dig en kampagnepris, men ikke er klar til at gå i gang nu.

Du kan betale 7.500 kr. Dermed sikrer du dig en kampagnepris.
(Bemærk du først aktivt kan starte din uddannelse, når du mindst har betalt 31.500. En afdragsordning koster 1.995 kr. inkl. rente, gebyrer og alle omkostninger)

 

 • Du vil gerne i gang nu, men har ikke det fulde beløb.

Du kan lave en afbetalingsordning, med en startbetaling på mindst 31.500 kr. Nu kan du starte din uddannelse. Det fulde beløb skal du blot betale inden fem måneder. (En afdragsordning koster 1.995 kr. inkl. rente, gebyrer og alle omkostninger)

 

 • Du har betalt det fulde beløb og kan gå i gang.

Book en GRATIS samtale

Vil du høre mere om vores mentaltræner uddannelse, så kan du nemt booke en gratis samtale her.