Bliv ekspert i at arbejde med mennesker

Vil du leve af at hjælpe andre til et bedre liv?

Som mentaltræner vil du blive rustet til at hjælpe andre med at styrke deres mindset, humør og livsstil.
1-1.png

Bliv mentaltræner, så du kan hjælpe andre

Som mentaltræner vil du blive rustet til at hjælpe andre med at styrke deres mindset, humør og livsstil. Du vil med evidensbaserede mentale værktøjer og færdigheder blive i stand til at sætte andre mennesker fri fra sygdom, selvskade, ubalancer og overvægt.

Vil du med?

Gå ikke glip af vores mentaltræner weekender

 
24. – 25 februar  2023 
02. – 03. juni 2023 
13. – 17. september 2023 (Spanien) 
03. – 04. november 2023

Hvad du kan forvente af uddannelsen

Vores uddannelse er din fremtid. Du bliver en del af en dokumenteret & anerkendt uddannelse indenfor positiv metakognitiv psykologi. Du lærer blandt andet at træne dine klienter til at forstå hvilke vaner, handlinger og tanker der skaber udfordringer og psykisk mistrivsel og hvordan man undgår dem.

Ekspertviden

Blive ekspert i at arbejde med dig selv og hjælpe andre mennesker på højeste niveau.

Formidle mentale redskaber

Være i stand til at formidle og realisere de førende og mest resultatorienterede mentale redskaber indenfor intelligent struktureret udvikling.

32 værktøjer

Blive klædt på med de 32 værktøjer du skal bruge for at kunne hjælpe andre til at få et stærk robust mindset.

Gør en forskel

Lære folk at reducere op til 97 % af deres udfordringer ved at udvikle deres mentale færdigheder.

Mød Metaltræner underviserne

Søren Lynge

Ekspert i positiv Psykologi og Mental Sundhed. Grundlægger og udvikler af Lyngemetoden. Mental Træner, Foredragsholder, Forfatter og forsker i Positiv Psykologi. Søren Lynge er centerchef på CKU, “Center for Kognitiv Udvikling”, der gennem 20 år har udviklet og samlet på evidensbaserede mentale værktøjer, som har vist sig at have stor effekt, når det kommer til at lave positive forandringer i menneskers liv. Har en international Bachelor i Pædagogik med en psykologisk overbygning. Har læst psykologi i 10 år. Forfatter til over 10 bøger og afholdt over 4.500 foredrag i Positiv Psykologi.

Kim Boye

Kim formår, som en af de få at gøre dét, der for mange er svært, til noget ganske nemt – nemlig de mentale valg, som vi mennesker altid skal træffe – uanset om det er i parforholdet eller i en jobmæssig situation: Hvilke drømme og mål har vi, og hvordan kommer vi derhen?
Hans undervisning er altid med præcision og kant, hvor intet pakkes ind. Du vil på én gang både blive fascineret og provokeret – men vigtigst af alt: Inspireret til tage ansvar og gøre noget for dig selv og andre.

Tina Jung Møller

Tina har arbejdet 20 år i Kriminalforsorgen, i forskellige stillinger, og har bred erfaring med undervisning, misbrugsbehandling, ledelse, tværfagligt samarbejde og i at skabe positive forandringer med mennesker på kanten. Haft mange kurser og uddannelser indenfor resocialiserende behandlingsprogrammer, supervision, kommunikation, psykoterapi, gruppedynamik og mestringsstrategier. Er netop i gang med en lederuddannelse på Århus Erhvervs Akademi, for at lære kunsten “at lede andre”. laver en del ekstern supervision, både i offentligt samt privat regi. Jeg har udviklet flere behandlingsprogrammer til undervisning og gruppeterapi, Disse programmer er implementeret med succes i flere arresthuse. Primær målgruppe er indsatte i alderen 18-50 år med mangfoldige udfordringer, herunder misbrug af enhver art, psykiatriske diagnoser, dobbeltdiagnoser og bandetilknytning. Har de seneste år fungeret som behandlingsleder for den ambulante personalegruppe som består af psykologer, psykoterapeuter og pædagoger. Er senest ansat som Souschef ved Egåhus, Blå Kors.

Britta Rosenvinge Tønnies

Under vores instruktøruddannelse bruger vi Britta som underviser. Psykolog, Cand. Psych. Aut. Uddannet på Århus Universitet. ​ Medlem af Dansk Psykologforening. Medlem af Dansk Selskab for Spiseforstyrrelser.

Start din uddannelse her

Sådan gør du når du tilmelder dig vores mentaltræner uddannelse.

Vi har opstart på mentaltræneruddannelsen 4 gange om året. Skriv dig op i dag og vær’ klar til at blive din egen chef.

Du er nu klar til at fuldføre de 32 moduler med kognitive værktøjer bestående af videoer med øvelser til klienter. Hvert modul tager en time.​

Uddannelsen indeholder desuden 15 timers klient træning i praksis, zoom møder med undervisning, mentaltræner konference og medlemsskab til vores gruppe på Facebook. ​

Prisen inkluderer: Alt studierelevant materiale, certificering og uddannelsesbevis samt mentor til sparring!​

Hent vores brochurer og læs mere om uddannelsen

Book en GRATIS samtale

Vil du høre mere om vores mentaltræner uddannelse, så kan du nemt booke en gratis samtale her.